12. – 13. 10. Víkend rybích specialit

Předkrm

80g Plátky uzeného lososa na listovém salátu s hořčično- medovým dresinkem, bylinková bageta
(1,4,7,6,10)
98,-

Polévka

0,33l Rybí polévka s krutony z bílého pečiva zdobený šlehačkou (1,4,6,7,9)
55,-

Hlavní chod

180g Smažený kapr, bramborový salát
(1,3,4,6,7)
155,-

180g Filet z candáta, mačkané brambory, smetanová omáčka s koprem (1,4,7)
265,-

180g Pečený lín na česneku podávaný s grenailemi
(1,4)
219,-

180g Filet z amura na smetanovém špenátu, máslové brambory
(1,4,7)
279,-

Víkendová nabídka

Polévka

0,25l Masový vývar s nudlemi (1,9) – 45 Kč

Hlavní chod

150g Zvěřinová svíčková (1,7,9,10) – 175 Kč
150g Zvěřinový guláš (1) – 125 Kč
200g Steak z kuřecích prsíček na fazolkách se slaninou – 159 Kč
150g Kuřecí nebo vepřový řízek (1,3,6,7) – 109 Kč
120g Smažený eidam (1,3,6,7) – 90 Kč

Přílohy

200g Vařené brambory – 39 Kč
200g Bramborová kaše (7) – 39 Kč
200g Hranolky – 45 Kč
200g Americké brambory – 45 Kč
200g Houskový knedlík (1,3,7) – 25 Kč
200g Karlovarský knedlík (1,3,7) – 25Kč

Dezerty

Medovník (1,3,7,8) – 49 Kč
Mechový řez (3,7) – 40 Kč
Palačinky (1,3,7,12) – 55 Kč
Jablečný závin (1,3,6,7,8) – 55 Kč
Zmrzlinový pohár (6,7) – 59 Kč